The Beauty Dock - Rólunk - Szépségkikötő

Bemutatkozás

The Beauty Dock - Szépségszalon Balatonfüred

Földi Hajnalka

Bemutatkozás

A szépségszalon Balatonfüreden található, néhány lépésre a Balatontól. A tó gyönyörű kék színei és atmoszférája inspirálta az üzlet külső és belső megjelenését, a fehér vitorlák látványa pedig megalkották a szalon nevét: The Beauty Dock.

2014 óta dolgozom kozmetikusként, azonban Gyógytornászként végeztem alapszakmámat tekintve, valamint Wellness szakmenedzser diplomát is szereztem.A mozgás a szépséggel harmóniában elengedhetetlen a szépséghez, a kiegyensúlyozott személyiségéhez. A kezdetektől a Skeyndor cég termékeivel dolgozom. Célom volt egy olyan innovatív márka kiválasztása, amely a minőséget , garanciát, és folyamatos megújulást képvisel. Széles termékpalettával rendelkezik, ezért számos kezelési lehetőséget kínál minden korosztálynak, Hölgyeknek és Uraknak egyaránt. A fejlődés fontos számomra, számos továbbképzésen, konferencián veszek részt, hogy munkám során mindig a leghatékonyabb, legújabb kutatásoknak és trendeknek megfelelő kezelést, terápiát alkalmazzam.
Nálam fókuszban a vendég, személyre szabott kezeléseket, arcdiagnosztika előzi meg. A sikeres kezelés alapelve, hogy az ajánlott otthoni bőrápoló terméket a vendég rutinszerűen alkalmazza az otthoni arcápolás keretében.
Hiszek az érintés erejében, varázslatában és a rendszeres bőrápolásban.

Időpontegyeztetésért hívj bizalommal: +36 30 370 3358

Luxus környezet prémium minőség

Képgaléria

Vendégvélemények

Rólunk mondták

Nagyon kedves, a hely pedig mesés, igényes, kellemes nagyon pihentető ott lenni. Fantasztikus kezelőágy biztosítja a még pihentetőbb pihenést! Kellemes zene szól közben. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem fog csalódni!

S. Zsófia

February 2017

Hajnalka által nyújtott szolgáltatás nem egyszerű kozmetikai kezelés, hanem egy igazi  kikapcsolódás. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, amiknek már pusztán az illatától ellazul és feltöltődik az ember. Mindig magas színvonalú szolgáltatást kapok tőle. Kellemes, megnyugtató környezetben dolgozik, személyiségéből árad a nyugalom, harmónia. Egyszerűen jó nála lenni! Ajánlom minden Szépülni Vágyónak!  P. Edina

P. Edina

January 2017
instagram @thebeautydock