CORRECTIVE – RÁNCTALANÍTÓ, RÁNCFELTÖLTŐ KEZELÉS - Szépségszalon Balatonfüred kozmetikus - The Beauty Dock

A plasztikai beavatkozások alternatívájaként megalkotott  csomag, a mimikai ráncok csökkentésére és feltöltésére.

2012.-ben az Év ránctalanítója díjjal kitüntetett Corrective termékcsalád feltölti a legmélyebb ráncokat,megfiatalítja az arckifejezést és visszaadja a bőr feszességét. Valós és hatékony alternatívája a plasztikai arcfeszesítésnek, hiszen “vipera mérget”, valamint “botox” szerű hatóanyagokat is tartalmaz.

 PROFESSZIONÁLIS  ARCKEZELÉS

A Corrective kozmetikai kezelés során a bőr letisztítása, peelingezése és a Skeyndor egyedülálló Radiance Renewing Cleansing zselés tisztítása után  izomlazító peptidekkel dúsított oldatot juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, mellyel hatékony és tartós ránctalanítás érhető el.

A speciális adagoló korongok amelyek liofilizált poliszaharidokat tartalmaznak, megkönnyítik a hatóanyagok bőrbe való bejutását és a sejtekbe történő beépülését. E korongocskák és az intenzív ráncfeltöltő tulajdonságú Hyaluronsav együttese alkotja a finom teszturájú masszázskrémet.

A kezelést  Mikro-gyöngy bázisú regeneráló maszk zárja, amely
tápláló, puhító, depigmentáló hatású, erősíti a bőr szöveteit, lassítja a ráncok kialakulását, valamint az öregedés egyéb jeleinek megjelenését az arcon.