Arcdiagnosztika - Szépségszalon Balatonfüred kozmetikus - The Beauty Dock

Arcbőrelemzés Balatonfüreden

Arcdiagnosztika szolgáltatás: gyors, mindössze 15-20 percet vesz igénybe. Az arcdiagnosztikai készülékkel pontos képet kapunk az arcbőr aktuális állapotáról , többek között a hidratáltsági szintről, faggyútartalomról, ráncok mélységéről, pórusok jellemzőiről, pigmentációs zavarokról, keratin állapotáról.
A készülék nagy felbontású mikroszkópos fotót készít és egy diagram segítségével összehasonlító képet láthatsz a bőröd valódi állapotáról és az optimális bőrképtől való eltérésről. Az eredményt a  készülék elmenti és ezáltal nyomon követhető lesz a bőr állapota, melyet igény szerint az email címedre is elküldök.

Bőrünk évről-évre, évszakról-évszakra változik – ezért fontos hogy időszakonként megvizsgáljuk az arcbőrünk állapotát. Vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy éppen milyen állapotban van, és mire volna szüksége? A bőrdiagnosztikai készülék segítségével objektív képet kaphatunk bőrünk állapotáról. A vizsgálófej feltárja a bőrben zajló folyamatokat így módunkban áll ezeknek megfelelően változtatni a bőrápolási rutinunkon, amivel megelőzhető például a pigmentfoltok kialakulása, lassítható a ráncképződés. Egyszerű, fájdalommentes eljárás.

 

Feltárulnak bőrünk titkai

A bőrdiagnosztika során a vizsgálófej a megtisztított arcbőrre helyezve megméri annak hidratáltságát, zsírosságának mértékét, rugalmasságát, egyenletességét, a pórusok méretét, a pigmentáció és elszíneződés mértékét, a bőr érzékenységét és felméri a ráncokat. Az egyes méréseket követően láthatjuk, hogy az adott érték mennyire tér el a referenciától. Ez egyébként látható is a számítógép képernyőjén kirajzolódó könnyen értelmezhető diagramokon. Az értékek elemzésénél természetesen figyelembe veszi a gép az életkort is

Fontos, hogy bőrünket a megfelelő módon, a bőrünk számára leghatékonyabb termékekkel és kezelésekkel ápoljuk. A helyes választással javítható bőrünk állapota, visszakaphatja eredeti ragyogó, egészséges megjelenését. A kozmetikumok és kezelések erdejében nehéz az eligazodás, hisz mindenki egyedi bőrrel rendelkezik. Könnyen elcsábulunk egy-egy tetszetős arcápoló megvásárlására, pedig lehet, hogy nem is használ bőrünknek. Az is megtörténhet, hogy egy nem megfelelő kezeléstől felborul bőrünk egyensúlya, vagy túl radikális beavatkozásnak vetjük magunkat alá a szépség megőrzésének, elérésének érdekében.

Arcdiagnozis

Hogy a legjobb döntéseket tudjuk meghozni.

Bőranalízis

Bőrhibák

Ránc eltávolítás

Zsíros és száraz bőr probléma felderítése