Mit tegyünk a bőröndbe, hogy nyaralásunk felhőtlen legyen? - Szépségszalon Balatonfüred kozmetikus - The Beauty Dock

Megkezdődött a nyári szezon, a pihenések, nyaralások időszaka.Arra gondoltam, hogy bemutatok néhány terméket, amelyek jó szolgálatot tehetnek, ha kéznél vannak egy nyári kiruccanás alkalmával, hiszen a magas hőmérséklet jobban igénybeveszi a bőrt, mint gondolnád.
‘ Fényvédő, alapvető bárhová is megyünk. Ha sokat tartózkodunk a napon, maximális védelmet nyújt a napsugarak ellen: UVA, UVB, Infravörös és Kék Fény. Hasznos lehet a nap végén egy napozás utáni termék, amely hűsíti, nyugtatja, regenerálja bőrt. A Skeyndor koncentrált termálvíz spray – e kellemes frissességet, puhaságot,felüdülést nyújt a kipirult bőrnek.
Micellás víz. A micellás termálvíz a szem, az ajkak, az arc szennyeződéseinek tisztítására szolgál.Ez egy többcélú termék, amely egyszerre eltávolítja a sminket és tisztítja a bőrt. Reggel hideg vízzel öblítsd le az arcod, hogy lehűljön,majd tisztítsd meg micellás vízzel, hogy eltávolítsa az éjszaka során felgyülemlett szennyeződéseket ( faggyú, elhalthámsejt). A ( forró) napot kifogástalan bőrrel indíthatod!
A nyár folyamán óvatosan kell bánni a peelingezéssel, arcradírral. Hetente egyszer alkalmazzuk, hogy az elhalt hámsejtek, a homok, a só, az izzadságot mélyebben eltávolítsuk.Óvatosan dörzsölni, majd nagyon fontos utána tonizálni, és hidratálni!
Nemcsak nyáron, hanem egész évben nagyon fontos, de nyáron a magas hőmérséklet miatt intenzívebben verejtékezünk, ezért a napi folyadékbevitelt nem elég szokszor hangsúlyoznii mennyire fontos.Napi 2-3 liter nem cukros folyadék, lehetőleg vizet fogyasszunk egy kis citrommal, mentával,uborkával.
Kívül-belül hidratáld magad!
A nyaralás végén célszrű egy regeneráló, hidratáló kezelést végezni. Bőröd meghálálja!

A SKEYNDOR Blue Light Technology teljeskörű védelmet biztosít az UVA-UVB, infravörös (IR) és a kék fénysugarak ellen is.

Kozmetikusok Balatonfüreden

 

Szépségszalon Balatonfüred